Wandafwerking

Wandafwerking

Het laten behangen van uw muren is een precies werkje, wat al snel fout kan gaan. Wanneer u het overlaat aan de vakman bent u verzekerd van vakwerk. Schildersbedrijf Cees Bakker heeft ervaren personeel in dienst, dat met de beste materialen uw muren op een kwalitatief hoogstaande manier kan afwerken.

Glasvezelbehang
Glasvlies (of Scan) is uitermate geschikt voor alle soorten muren. Het is in verschillende patronen en structuren te krijgen, waaronder een aantal zeer decoratieve uitvoeringen. Glasvlies heeft verschillende voordelen, het is waterafstotend, duurzaam, onderhoudsarm, vochtwerend en is stootvast. Glasvlies geeft een strak resultaat waardoor scheuren en barsten verdwijnen. Glasweefsel is in hoge mate vlamwerend en in combinatie met onbrandbare gipsplaat een veilige oplossing. Glasvlies kan het op veel plaatsen in huis worden toegepast en is prima te schilderen in elke gewenste kleur.

Behang
Is uw woonkamer of slaapkamer toe aan een nieuw behang, of wilt u een nieuwe uitstraling geven aan een ruimte? Dan kan Schilders bedrijf Cees Bakker u hiermee helpen. Welk behangsoort u ook uitgekozen heeft uw schilder zorgt ervoor dat het op een nette en professionele manier behangt word. Ook als u er een sierlijst bij wilt is dat mogelijk, ook hierin zijn we bedreven en hebben daar uitgebreide ervaring in.

Muurverf

Wilt u muurverf op de muur is dat uiteraard ook mogelijk. Wij kunnen verschillende soorten en typen muurverf leveren en aanbrengen op wanden of plafonds. Hiernaar kunt u informeren bij de contact pagina. Naast de gewone muurverf zijn er nog meer mogelijkheden die het overwegen waard zijn.

Fluweelverf
Fluweelverf is een egaal opdrogende matte muurverf met een fluweel zachte uitstraling. Fluweelverf is ontwikkeld volgens de laatste, meest duurzame en milieuvriendelijke technieken. De verf is zo ontwikkeld dat het oneffenheden en imperfecties in de ondergrond uitstekend verbergt. Fluweelverf is alleen geschikt voor binnen, kalkverf kan ook buiten worden toegepast.

Kalkverf
Kalkverf is de oudste verf die er bestaat. Het is een natuurlijk, milieuvriendelijk product dat 'ademt'. Poederig en zacht en heel geschikt om een warme sfeer mee te creëren. Kalkverf is geschikt voor elke ondergrond en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden, zowel bij nieuwbouw als restauratie. Wij kunnen diverse kleuren leveren van Carte Colori, dit is kalkverf van hoge kwaliteit wat een prachtig resultaat zal geven. Op de meeste ondergronden is het verstandig om eerst een kalkprimer te gebruiken voor het beste resultaat. Wilt u de kalkverf beschermen, dan kunt u overwegen om een coating over de kalkverf heen aan te brengen. Dit alles kunt u bespreken en wij zullen u voorzien van de juiste en volledige informatie hierover.

Zoals u kunt lezen bieden wij u een zeer uitgebreid scala aan mogelijkheden. In een persoonlijk gesprek kunt u altijd uw wensen met ons bespreken. Schildersbedrijf Cees Bakker kan bovendien met u meedenken in de keuze van materialen en afwerking en kan u te voorzien van de juiste adviezen. Bovendien kunnen wij al uw vragen op het gebied van behang- en schilderwerken beantwoorden. Wij staan garant voor een goede en snelle service zodat u in korte tijd prachtig afgewerkte muren heeft!

Voor meer informatie over behangwerk of wilt u een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen, of het contactformulier invullen. Voor het contact formulier kunt u HIER  klikken.